ProChords Introduction - English ProChords Introduktion -  Dansk Einführung ProChords - Deutch はじめに Presentación de ProChords
ProChords er en unik iPhone App til at skrive professionelle akkord forløb med, på en nem og intuitiv måde.

I processen med at skrive en sang, forslår ProChords, hvilke akkorder man kan bruge i den pågældende situation.

Disse forslag er baseret på en analyse af 9000 succesfulde sange og kan forhåbenligvis inspirere dig til at finde og vælge nye akkorder, som du normalt ikke ville have tænkt på at bruge.

ProChords er meget nyttigt for sangskrivere som ønsker at komponere sange på højt niveau, uden at skulle bruge år på at studere musikteori. Men det er lige så nyttigt for professionelle , der er på udkig efter alternative ideer.

Man kan sige at ProChords er et program til at skrive akkordforløb – med lidt hjælp fra verdens største sangskrivere.

ProChords indeholder mere end 9000 forskellige progression mønstre hentet fra de seneste 50 års rytmiske musik. som bruges til at vise dig de harmoniske muligheder der er på ethvert givent tidspunkt i din sang baseret på den foregående sekvens af akkorder du har skrevet.

Men ProChords skriver ikke musikken for dig. Det viser blot , de mulige akkorder man kan bruge I en given situation, og sortere dem efter hvor populære de er.

Jeg har skrevet ProChords for at inspirere dig i den kreative proces, ikke for skrive sangene for dig. Der findes adskillige programmer derude som kan gøre arbejdet for dig, men dem finder jeg ret kedeligt og uinteressant.

Du behøver ikke at sidde ved dit instrument eller computer for at arbejde med nye ideer til melodier. Du kan bogstaveligt talt arbejde hvor som helst. når som helst.

Jeg håber du vil få lige så meget glæde af ProChords som jeg har.

Mvh.

Balder Olrik

ProChords kan downloades fra iTunes